Уради оно што мораш, са оним што знаш, тамо где се налазиш. (Френклин Рузвелт) * * * Само у упорном раду и учењу лежи наша будућност. (Д. Р. Гилберт) * * * Учење је врста природне снаге за ум! (Цицерон) * * * Човек остари оног тренутка када више не може ништа да научи. (Артуро Граф) * * * Не учимо за школу него за живот. * * * Нико на свету није јачи од човека који зна. (Јапанска пословица) * * * Оно што ми знамо је само једна кап – што не знамо је океан. (Исак Њутн) * * *

Главни мени

Поштовани ученици и родитељи,

друго полугодиште почиње у понедељак, 17. јануара 2022. године.

Настава се реализује редовно (у школи).

Ученици од 5. до 8. разреда иду пре подне.

Ученици од 1. до 4. разреда иду после подне.

Предшколско и вртић:

  • Васпитачица Далија - пре подне
  • Васпитачица Љубица - после подне

Желимо добро здравље, пуно успеха и радости у другом полугодишту!

Поштовани ученици и родитељи,

чекамо обавештење из Министарства просвете о даљој реализацији наставе.

Благовремено ћете бити обавештени о моделу наставе који ће се примењивати од 17. јануара 2022. године.

РАД У ШКОЛСКОМ И ПРЕДШКОЛСКОМ КОЛЕКТИВУ ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЕЉАК 24.02.2020. ГОДИНЕ.

ПРЕ ПОДНЕ:

УЧЕНИЦИ ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА

ПОСЛЕ ПОДНЕ:

УЧЕНИЦИ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА

Републичко такмичење из ТИО (11. и 12. мај 2018.)

На републичко такмичење из ТИО пласирала се ученица 6. разреда, Јована Ненадић. Такмичење се одржало у ОШ „Јован Стерија Поповић“, у Вршцу.

У првом такмичарском дану ученица је радила тест знања а другог дана практичан рад по задатку.

Ученица је освојила 47 поена на практичном раду и 38 поена на тесту. По укупном пласману заузела је 43. место а по броју бодова 10. место са укупно освојених 85 бодова од 94, колико је имао првопласирани.

 

P 20180512 084444

 

Обележавање школске славе Светог Саве и ове године је започето одласком ученика у Цркву Светог Григорија Богослова, рецитацијама и пригодним пакетићима. Након што је свештеник Драгољуб Ердељан пререзао колач, а директорица Дарина Милић поздравила присутне, у школи је отпочела свечана Светосавска приредба. Школски хор је отпевао Химну Светом Сави, а затим су се рецитацијама представила деца предшколског узраста. Ученици виших разреда су извели представу о животу Светог Саве, а Драгана Ахметовић је отпевала традиционалну народну песму. Крај приредбе је својим наступом обележио ЦТКУ "Небојша Недимовић" из Товаришева.
Програм приредбе је организовао вероучитељ Ђуро Родић уз помоћ наставнице музичке културе Ђурђине Ристић и наставнице ликовне културе Иване Тихомировић. Кумство је ове године прихватила породица Станојев.


У нашој школи је 2. и 3. фебруара 2019. одржан семинар са темом "Како мотивисати ученике 21. века". Реализатори су професори Бранислава Ивковић и Александра Бакрач из Удружења грађана "Образовни импулс" из Бечеја. Општи циљеви семинара су оспособљавање наставника да подстакне и заинтересује ученика за процес наставе и учења, да управља мотивацијом за учење, унапреди компетенције и користи различита средства и технике приликом мотивације ученика.


Бројач посета

951220

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30