Уради оно што мораш, са оним што знаш, тамо где се налазиш. (Френклин Рузвелт) * * * Само у упорном раду и учењу лежи наша будућност. (Д. Р. Гилберт) * * * Учење је врста природне снаге за ум! (Цицерон) * * * Човек остари оног тренутка када више не може ништа да научи. (Артуро Граф) * * * Не учимо за школу него за живот. * * * Нико на свету није јачи од човека који зна. (Јапанска пословица) * * * Оно што ми знамо је само једна кап – што не знамо је океан. (Исак Њутн) * * *

Главни мени

Обележавање школске славе Светог Саве и ове године је започето одласком ученика у Цркву Светог Григорија Богослова, рецитацијама и пригодним пакетићима. Након што је свештеник Драгољуб Ердељан пререзао колач, а директорица Дарина Милић поздравила присутне, у школи је отпочела свечана Светосавска приредба. Школски хор је отпевао Химну Светом Сави, а затим су се рецитацијама представила деца предшколског узраста. Ученици виших разреда су извели представу о животу Светог Саве, а Драгана Ахметовић је отпевала традиционалну народну песму. Крај приредбе је својим наступом обележио ЦТКУ "Небојша Недимовић" из Товаришева.
Програм приредбе је организовао вероучитељ Ђуро Родић уз помоћ наставнице музичке културе Ђурђине Ристић и наставнице ликовне културе Иване Тихомировић. Кумство је ове године прихватила породица Станојев.


Бројач посета

920993

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30