Уради оно што мораш, са оним што знаш, тамо где се налазиш. (Френклин Рузвелт) * * * Само у упорном раду и учењу лежи наша будућност. (Д. Р. Гилберт) * * * Учење је врста природне снаге за ум! (Цицерон) * * * Човек остари оног тренутка када више не може ништа да научи. (Артуро Граф) * * * Не учимо за школу него за живот. * * * Нико на свету није јачи од човека који зна. (Јапанска пословица) * * * Оно што ми знамо је само једна кап – што не знамо је океан. (Исак Њутн) * * *

Главни мени

 Предшколска настава:

 

Љубица Субић, васпитачица

ljubicaРођена 10.11.1980. у Бачкој Паланци. У родном граду завршила основну школу и Гимназију "20. октобар". Вишу школу за образовање васпитача завршава у Суботици, а струковне студије у Новом Саду. Запослена на месту васпитача од октобра 2008. године у вртићу при ОШ "Милета Протић". Поред звања васпитача, поседује компетенције тренера емоционалних вештина за децу узраста 5-7 година (под супервизијом др Александре Мађар). Активан члан удружења грађана "Корак по корак", чија је примарна област деловања информисање и едукација деце и родитеља кроз радионице различитих садржаја. 

Разредна настава:

Живкица Бугарски, учитељица

 Олгица Даниловац, учитељица

Драгана Радановић, учитељица

Ксенија Рамић, учитељица

Драгана Шолаја, учитељица

Предметна настава:

 Слободан Рикић, наставник српског језика

Дана Бјелић, наставница српског језика

Рођена 1978. године у Бачкој Паланци, где је завршила основну школу и гимназију. Дипломирала на Одсеку за српски језик и лингвистику Филозофског факултета у Новом Саду. Стекла диплому Ц1 (CAE) познавања енглеског језика у Центру за стране језике Коларац у Београду. Неколико година предавала енглески језик. Сада запослена као наставник српског језика.

Марија Косовац, наставница математике

 

Соња Стикић, наставница енглеског језика

                                             

 

 

Jelena

       Јелена Кузманчев, наставница енглеског језика

 Рођена је 07.02.1991. године у Новом Саду. У Бачкој Паланци је завршила основну и средњу школу. Дипломирала је енглески језик и књижевност на Филозофском   факултету у Новом Саду 2014, а затим и мастерирала 2016. године. Од 2014. је радила две године у школи страних   језика у Новом Саду, а затим прелази у ОШ "Милета Протић" у Товаришеву.

                                     

                                    Мирјана Николић, наставница немачког језика

 

                               Бојана Антонић, наставница физике

   

Александра Савић, наставница биологије и хемије

Драгана Николић, наставница верске наставе

Миленко Илин, наставник географије

 

18120059 438571626495462 1158113958 oГордана Гламочанин (рођ. Јатић), наставница историје

Рођена у Новом Саду 24.4.1970. године. Дипломирала историју на Филозофском факултету у Новом Саду 1994. Запослена у ОШ “Жарко Зрењанин“  у Oбровцу од 1.9.1994 и у ОШ „Милета Протић“ од  1.9.2012. У међувремену је радила шест година у ОШ “Свети Сава“ у Бачкој Паланци и по годину дана у ОШ “Бранко Ћопић“ у Младенову и Гимназији “20. октобар“ у Бачкој Паланци. Редовно учествује на такмичењима из историје на општинском и окружном нивоу. На републичком такмичењу учествовала је три пута - 2005, 2006. и 2017. године. Живи у Обровцу. Удата је и има двоје деце. 

 Верослава Пиварски, наставница историје

 

Ивана Тихомировић, наставница ликовне културе

Мирјана Радивојков Лукић, наставница музичке културе

                               

Мита Ранисављев, наставник физичког и здравственог васпитања 

 Бојан Козомора, наставник физичког и здравственог васпитања

 
Мирјана Којић, наставница технике и технологије и наставница информатике и рачунарства

                  Злата Ракита Вићентић, наставница технике и технологије

Рада Максимовић, наставница физике