Уради оно што мораш, са оним што знаш, тамо где се налазиш. (Френклин Рузвелт) * * * Само у упорном раду и учењу лежи наша будућност. (Д. Р. Гилберт) * * * Учење је врста природне снаге за ум! (Цицерон) * * * Човек остари оног тренутка када више не може ништа да научи. (Артуро Граф) * * * Не учимо за школу него за живот. * * * Нико на свету није јачи од човека који зна. (Јапанска пословица) * * * Оно што ми знамо је само једна кап – што не знамо је океан. (Исак Њутн) * * *

Главни мени

Друга шанса

   
 

ПОЗИВ

ДА ИСКОРИСТИТЕ ДРУГУ ШАНСУ

и стекнете основно обазовање у нашој школи

Кроз пројекат "Друга шанса", пружа се могућност одраслим особама које нису стекле основно образовање да то учине кроз програм прилагођен њиховим способностима и могућностима.

Зависно од нивоа стеченог образовања полазници ће се уписивати у једно од 3 одељења. У првом одељењу ће се описмењавати полазници од I-IV, у другом V и VI и у трећем VII и VIII разреда. Са полазницима ће се договарати термини за наставу и максимално ћемо се трудити да им омогућимо да редовно похађају наставу и без великих тешкоћа заврше разред.

Пројекат ће трајати 3 године, тако да би и полазници првог одељења могли да заврше основну школу. Полазници трећег одељења ће осим основног, стећи и неку врсту стручног оспособљавања и образовања, са шансом да се по завршетку школе и запосле.

У пројекат су укључени многи чиниоци локалне заједнице, у циљу помоћи око превоза полазника до школе уколико нису из Товаришева, проналажења будућих полсодаваца, неке врсте бриге о деци уколико је то неопходно итд.

Апелујемо на све који немају завршену основну школу да се пријаве и упишу и кроз пројекат "Друга шанса" стекну основно образовање и учине нешто за себе и своју породицу како би створили шансу за напредак.

Никад није касно, а сада је прави тренутак!

Контакт:

Душан Јованов, директор

Едита Шијаков, педагог

Шећа Коломпар, педагошки асистент

тел: 021/758-006

Адреса: ОШ "Милета Протић"

             Маршала Тита 64, Товаришево(Бачка Паланка)

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

           Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

          Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.